Monday Nov 30

Sondaj

Cati KM parcurgeti ANUAL?


Results

AutoGPL F-ATI / Centrul de Conversie GPL

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail
imageAUTOGPL F-ATI

Service specializat in comercializarea si montarea instalatiilor auto GPL

Cu experienta de peste 20 ani in domeniul instalatiilor auto GPL si peste 8.000 de vehicule modificate pe GPL, Centrul de Conversie AutoGPL F-ATI Brasov (S.C. Limuzin Com Serv S.R.L.) reprezinta PARTENERUL IDEAL.

Societatea Limuzin Com Serv SRL din Brasov, este infiintata in 1994, cu profil de reparatii si intretinere auto, (caen 4520), specialitatea - motoare cu aprindere prin scanteie (m.a.s.) – derivand in reparatii chiuloase si blocuri motoare in 1997 si in adaptare sisteme alimentare Combustibil Neconventional din anul 1999. Din ramura de C.N.- GPL (gaz petrolier lichefiat) este capitolul cel mai avansat, data si situatia creata de piata interna, dar studiile cuprind si CNG(gaz metan compresat), hidrogen, hidrooxid(HHO), biogaz, rumegus si alte surse energetice care rezulta reziduri mult mai ecologice. Situatia creata de piata interna a determinat conducerea societatii de a se axa in totalitate pe activitatea de GPL, preponderent adaptarea instalatiilor GPL Auto, dar existind si activitati de adaptare sisteme de alimentare si pentru intrebuintari casnice si industriale.

Din cele industriale de remarcat ar fi adaptarea pe combustibil GPL a stivuitoarelor, generatoare de curent, moara de cereale, uscatoare de cherestea mixt gpl/rumegus, etc, iar la cele casnice sunt incalzire centrala, generatoare de curent, pompe furnizare apa.

Fima se afla in colaborare comerciala si tehnica cu Autogaz Romania (partener in reteaua Nationala), comerciant de instalatii GPL auto, CRC Grup Echipament SRL Buzau - importator si comerciant instalatii marca BRC Italia, RO-Group SA Pitesti – comerciant de instalatii GPL auto, Medic-Car Ungaria - firma specializata in studii si scolarizari GPL.

Studiile personalului de conducere au fost efectuate in domeniul GPL auto in Cherasco - Italia, la centrul de cercetari in domeniul auto a concernului ICO- SUA, concern din care face parte si firma BRC-Italia; si efectueaza perfectionari la zi prin Medic-Car Ungaria si colaboratorii interni.

Folosind instalatiile GPL Auto contribuiti pozitiv la :

  • diminuarea cantitatii de monoxid carbon din aerul respirat de dvs. si copii dvs.
  • realizarea unei economii banesti de pina la 40-45 %

CONCLUZII

- Un trai mai bun si mai sanatos !!!

APELATI LA SERVICIILE NOASTRE SI NU VETI REGRETA !