Monday Nov 30

Sondaj

Cati KM parcurgeti ANUAL?


Results

Specialistul GPL va recomanda

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Ce trebuie sa stiti inainte de achizitia si montajul unei instalatii GPL ...Bineinteles, aspectul economic privind reducerea costului cu carburantul este un aspect hotarator in luarea deciziei de a monta o instalatie auto GPL, fiabilitatea instalatiei in cazul in care se face alegerea este un alt aspect de care trebuie tinut cont, dar cel mai important este consilierea in domeniu cu un specialist, care stie sa va aleaga instalatia si configuratia ideala pentru masina dumneavoastra.

Un scurt exemplu: avem doua autovehicule VW Passat, din acelasi an de fabricatie, acelasi model, aceasi culoare si diferenta minora la nr. de kilometri rulati.

Cei doi clienti sunt ferm convinsi ca este vorba de doua automobile gemene, dar montatorul cu experienta observa o litera diferita la codul motor, si astfel cele doua lucrari vor fi diferite la executie din mai multe puncte de vedere.

In concluzie :

  • Fiecare masina convertita pe GPL reprezinta o lucrare si o configuratie individuala si depinde de montator daca alege varianta corecta. Alegeti ateliere cu experienta si cu recomandari de la clienti.
  • Nu achizitionati din magazine tip Supermarket instalatii pentru masina dvs. fara sa consultati atelierul care va monteaza instalatia deoarece exista riscul sa "aruncati banii pe fereastra".
  • Compromisul de a alege o instalatie incorecta in favoarea pretului si in detrimentul calitatii in mod sigur va afecta buna functionare si fiabilitatea motorului masinii dvs.