Monday Nov 30

Sondaj

Cati KM parcurgeti ANUAL?


Results

Testare si diagnoza Benzina / GPL

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Personal competent specializat in diagnosticare auto cu peste 16 ani de experienta in domeniu ...Diagnoza auto la nivel profesional

Profesionisti in tehnica automobilului.Aveti încredere în competenta noastra. Specialistii nostri rezolva toate problemele pe care le are autoturismul dumneavoastra. Testare si diagnoza computerizata cu KTS de la BOSCH.

-Rezultatul diagnosticarii este accesibil sub forma imprimata sau electronica.

Atelierul de diagnosticare functioneaza de peste 15 ani.

PRINCIPIUL ATELIERULUI: masina se întretine, NU se repara!

PRINCIPIUL CLIENTULUI: intrebati la fiecare atelier daca lucreaza cu programe si aparate cu licenta!

Atelierul dispune de aparatura de diagnoza pentru aproape toate marcile existente. Dotarea este de varf în domeniu si ofera diagnosticare si interventie în domeniul electronicii din autoturisme. În masinile zilelor noastre pot exista cateva zeci de microcalculatoare, dar în unele cazuri numarul acestora deja depaseste si 100.

Astfel tot ce este comandat si supravegheat prin microcalculator: motor, ABS, airbag, senzor ploaie, clima, comanda vocala, deschidere prin amprenta digitala etc. poate fi diagnosticat, reglat si adaptat. Pot fi resetate si reprogramate intervalele de servisare, sau activat si dezactivat controlul presiunii din pneuri, poate fi adaptat regimul pneurilor pentru iarna / vara, adaptati parametrii sistemului de comfort, resetat calculatorul de airbag etc.