Despre noi

Service autorizat RAR, specializat in comercializarea si montarea instalatiilor GPL Auto.

Cu experienta de peste 20 ani in domeniul instalatiilor auto GPL si peste 8.000 de vehicule modificate pe GPL, Centrul de Conversie AutoGPL F-ATI  Brasov (S.C. Limuzin Com Serv S.R.L.) reprezinta PARTENERUL IDEAL.

Societatea Limuzin Com Serv SRL din Brasov, este infiintata in 1994, cu profil de reparatii si intretinere auto, (caen 4520), specialitatea – motoare cu aprindere prin scanteie (m.a.s.) – derivand in reparatii chiuloase si blocuri motoare in 1997 si in adaptare sisteme alimentare Combustibil Neconventional din anul 1999. Din ramura de C.N.- GPL (gaz petrolier lichefiat) este capitolul cel mai avansat, data si situatia creata de piata interna, dar studiile cuprind si CNG(gaz metan compresat), hidrogen, hidrooxid(HHO), biogaz, rumegus si alte surse energetice care rezulta reziduri mult mai ecologice. Situatia creata de piata interna a determinat conducerea societatii de a se axa in totalitate pe activitatea de GPL, preponderent adaptarea instalatiilor GPL Auto.

Fima se afla in colaborare comerciala si tehnica cu Autogaz Romania – comerciant de instalatii GPL auto, CRC Grup Echipament SRL Buzau – importator si comerciant instalatii marca BRC Italia, Supergaz SRL – comerciant de instalatii GPL auto, D&B South Trade SRL –  comerciant de instalatii GPL auto. Studiile personalului de conducere au fost efectuate in domeniul GPL auto in Cherasco – Italia, la centrul de cercetari in domeniul auto a concernului ICO- SUA, concern  din care face parte si firma BRC-Italia; si efectueaza perfectionari la zi pefiecare instalatie in parte.